Joey Veerman reageert: "Alsof er iemand vermoord was, of zo..."

Joey Veerman treurt na zijn wissel
Joey Veerman treurt na zijn wissel Foto: © Pro Shots

Joey Veerman heeft een paar roerige dagen achter de rug. De PSV'er speelde uiterst ongelukkig tegen Oostenrijk en werd door sommige media flink de maat genomen. Tegen Roemenië kwam Veerman als invaller 'gewoon' weer binnen de lijnen namens Oranje.

"Ik ben wel blij dat het hele gedoe nu voorbij is en dat ik gewoon weer gespeeld heb. Misschien dat we er nu over kunnen stoppen, want het leek wel of er iemand vermoord was, of zo...", reageert Veerman voor de camera van ESPN op alle kritieken die werden geuit op zijn persoon. De Volendamse PSV'er was na de zeperd van Oranje tegen Oostenrijk de kop van jut in de media.

Veerman speelde inderdaad niet goed en werd na ongeveer een half uur al gewisseld door Ronald Koeman. Er werd zelfs gesproken/geschreven dat de interlandcarrière van Veerman voorbij zou zijn. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik normaal gesproken wel dingen lees, maar ik heb deze week alles uitgezet. Natuurlijk hoor je wel wat dingetjes, maar ik heb deze week geprobeerd om alles weg te houden", aldus Veerman.

Lees meer:
0 reacties