Joey Veerman over transfergeruchten: "Je kunt me altijd bellen"

Joey Veerman
Joey Veerman Foto: © BSR Agency

Joey Veerman kende een goed seizoen met PSV. De middenvelder werd kampioen, overwinterde in de Champions League en won de Johan Cruijff schaal. De prestaties van de Volendammer zijn ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. In de wandelgangen worden zelfs clubs als Liverpool en Real Madrid genoemd. 

"Maar er is volgens mij ook nog niks concreets bij PSV binnengekomen van andere clubs", zegt Veerman in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Ik hoor het wel vanzelf. Ik heb nu niet voor mezelf een datum dat ik tot die tijd wel op de hoogte gehouden wil worden van interesse, en daarna niet meer. Je kunt me altijd bellen. Ik denk dat ik daar goed mee om kan gaan, maar we gaan het zien.”

Liever kijkt hij vooruit naar het EK, waar hij veel samen hoopt te spelen met Frenkie de Jong. "Maar de bondscoach beslist. Ik ben er in ieder geval klaar voor en wil knallen. Ik ben er blij mee dat ik er nu al dik een jaar vast bij hoor. Ik heb mijn bijdrage gehad in de wedstrijden met een goal en wat assists, hopelijk kan ik dat de komende weken ook weer laten zien.”

Lees meer:
0 reacties