Joey Veerman lyrisch over PSV: "Dat was in dit team wel écht zo"

Joey Veerman sloot zondagmiddag het seizoen met PSV af met een 3-1 overwinning op RKC Waalwijk. De spelmaker van de Eindhovenaren is blij met het resultaat en deelt een mooi compliment uit aan de spelersgroep en technische staf van de club.

"Ik wilde deze wedstrijd gewoon winnen, de laatste wedstrijd van het seizoen", vertelt Veerman voor de camera van PSV TV. "En die 91 punten halen, want we hebben het vorige week verpest in Sittard. Dat we niet meer op 93 punten konden komen. We hebben alleen maar de bal gehad, maar het was niet zo dat we hele grote kansen creëerden."

"Gelukkig hebben we met 3-1 gewonnen en zijn we boven de 90 punten geëindigd. Ik denk dat dat wel een mooi aantal is", gaat de Volendammer in Eindhovense dienst verder. De middenvelder is blij met hoe de spelersgroep van PSV dit jaar in elkaar stak. "Voor mij is het ook heel belangrijk dat iedereen persoonlijk goed met elkaar kan opschieten. Dat is in dit team wel écht zo."

"Dat is gewoon heel mooi, dat je met alle jongens een goede band hebt en iedereen met elkaar top is. Ik denk dat je daardoor ook beter gaat voetballen. We hebben natuurlijk heel veel kwaliteit, maar ik denk dat het alleen maar beter wordt als het persoonlijk contact ook goed is. Dat is met de staf en de spelersgroep dit seizoen fantastisch geweest", aldus Veerman.

Lees meer:
0 reacties