Joey Veerman lachend tegen PSV'er: "Eindelijk maak je hem een keer"

PSV was zaterdagmiddag veel te sterk voor het noodlijdende Vitesse. In Eindhoven werd met liefst 6-0 gewonnen van de aanstaande degradant en Joey Veerman was bij een aantal doelpunten betrokken. De Volendammer denkt dat de strijd om het kampioenschap ondertussen wel is beslist.

"Nee, dit gaat niet meer fout", begint Veerman over de kampioenskansen voor de camera van PSV TV. "Negen punten voor en een doelsaldo van iets van +22. We zijn het hele seizoen al zó constant en we winnen bijna alles, dus het zou gek zijn als ik nu zou zeggen dat ik me zorgen maak. We moeten zo snel mogelijk kampioen worden en volle bak druk op de tegenstanders zetten."

"Een goal uit een corner zat er wel aan te komen, want daarvoor kregen we ook al twee grote kansen uit de corner. Maar André kopte deze eindelijk goed binnen. Hij heeft dit seizoen al aardig wat kansen gemist uit corners, maar ik vergeef het hem. Hij maakte nu een goede goal, dus dat is fijn. Wat we tegen elkaar zeiden? 'Eindelijk' zei ik tegen hem. 'Eindelijk maak je hem een keer', haha. Maar dat vond hij zelf ook wel, hoor", aldus Veerman.

Lees meer:
0 reacties