Joey Veerman lachend: "Hij zal wel iets in me zien, denk ik"

Joey Veerman bekroonde zijn basisplaats bij het Nederlands elftal tegen Duitsland met een snelle treffer. Toch baalde de Volendammer na afloop van het duel, aangezien de Duitsers met 2-1 te sterk waren voor Oranje.

"Of ik pissig ben na zo'n wedstrijd? Ja, natuurlijk", begint Veerman voor de camera van ESPN. "Het is jammer en je zegt altijd dat het niet mag gebeuren bij standaardsituaties, maar dat gebeurd volgens mij bij 30% van de goals. Het kan zo tegenzitten, maar nee... Het mag niet gebeuren. Ik denk wel dat er meer in had gezeten vanavond, zeker met de kansen na de rust."

"Volgens mij liet een verdediger hem onder zijn voet lopen en Memphis reageerde goed en gaf een goede bal", gaat de middenvelder verder. "Zo'n chippie op de zestien. Daar wil ik hem ook het liefst hebben en ik schoot hem wel aardig binnen uit de lucht."

"De eerste bal gaat binnen, dus dat is een lekker gevoel. Verder was de eerste helft rustig en speelden we er een paar keer goed onderuit in de tweede helft. En ik ben blij met de vele minuten die ik mag maken. Onder deze bondscoach ben ik er eigelijk altijd bij geweest, dus het voelt niet per se als een laatste bewijs. Hij zal wel iets in me zien, denk ik. En zo'n goal helpt wel mee. Ik ga mijn best doen bij PSV en hoop er in juni bij te zijn", besluit Veerman lachend.

Lees meer:
0 reacties