Joey Veerman lachend: "Dat is wel echt een klotenvraag, haha"

Joey Veerman tegen FC Volendam
Joey Veerman tegen FC Volendam Foto: © Pro Shots

Joey Veerman was een aantal weken afwezig bij PSV, maar maakte tegen FC Volendam zijn rentree. Op voor hem bekende grond boekte PSV een 1-5 overwinning en speelde de middenvelder de eerste helft mee.

"Het was een tijdje geleden, maar dit was lekker. Blij dat ik weer minuten heb gemaakt. De bedoeling was ook dat ik één helft zou spelen. We hebben best wat blessures gehad, dus dat is duidelijk afgesproken met de medische staf. Ook al wilde ik langer spelen. Zij kwamen op 1-0 en dan gaan ze met z'n allen op de zestien staan. Dat kan je verwachten, maar gelukkig maken we snel de 1-1. Het baltempo was alleen te laag en we waren te slordig bij de kansen."

"Ik ben slecht in toekijken. Ik ben niet vaak zenuwachtig, maar dat wordt ik wel als ik moet toekijken", gaat de Volendamse PSV'er verder. "En zeker als je ziet dat we gelijkspelen tegen FC Utrecht en Ajax en dat het niet lukt tegen Feyenoord. Dat PSV niet zonder Joey Veerman kan? Ik ben gewoon blij dat ik weer op het veld sta."

"Het is veel lekkerder als we nog steeds alles hadden gewonnen, maar dat gebeurt natuurlijk. Dat ik er dan toevallig niet bij ben... Hoe belangrijk ik ben voor dit PSV? Dat is wel echt een klotevraag, haha. Ik ben wel belangrijk geweest en ook een goed koppel met Jerdy Schouten, denk ik", aldus Veerman.

Lees meer:
0 reacties