Joey Veerman in de basis? "Hoop dat ik mezelf heb kunnen laten zien"

Joey Veerman
Joey Veerman Foto: © Pro Shots

Joey Veerman baalt flink van het wegvallen van Frenkie de Jong bij het Nederlands elftal. De PSV-middenvelder zou het mooi vinden als hij nu een basisplaats weet te bemachtigen, al weet hij nog niet zeker of dat ook daadwerkelijk gaat gebeurden. Voor de camera wordt Veerman gevraagd naar het nieuws over Frenkie de Jong, die het EK moet missen.

"Het is superrot, natuurlijk", begint Veerman bij de NOS. "Ik heb de laatste dagen veel met Frenk aan tafel gezeten en over alles gesproken. Het is superjammer dat hij niet meegaat. Nee, in mijn optiek zat dit er niet aan te komen. Hij trainde mee en dat ging volgens mij ook best goed, maar medisch gezien kan ik er natuurlijk niet veel over zeggen."

Veerman spreekt van een domper. "Hij is gewoon de beste speler van het Nederlands elftal. Dat is voor iedereen natuurlijk klote, maar vooral voor hem zelf. Hij moet zelf maar vertellen wat het allemaal inhoudt." Is Veerman nu zeker van een basisplaats? "Ik heb geen idee. Ik hoop dat ik vandaag (maandag, red.) mezelf heb kunnen laten zien. Het zou heel mooi zijn. Of ik vind dat ik mezelf genoeg heb laten zien? Dat laat ik maar aan jullie over", aldus Joey Veerman.

Lees meer:
0 reacties