Joey Veerman: "De tweede helft hebben we ze overhoop gespeeld"

Joey Veerman baalt van de uitschakeling in Dortmund
Joey Veerman baalt van de uitschakeling in Dortmund Foto: © Pro Shots

Joey Veerman kwam na afloop van het duel in Dortmund woorden tekort. De middenvelder baalde gigantisch van de uitschakeling van PSV, zeker omdat hij vindt dat de Eindhovenaren veruit de betere waren in de tweede helft.

"Ik vind met name door de tweede helft", begint Veerman voor de camera van RTL 7. "Als je zoveel mogelijkheden krijgt... We hebben ze de tweede helft overhoop gespeeld... Ik weet niet wat ik moet zeggen... Verschrikkelijk dit. De eerste dertig minuten kwamen we een man tekort op het middenveld, want we wilden niet gelijk één-op-één komen te staan, maar we merkten vrij snel dat we niet anders konden."

"Toen moest ik door op die rechtshalf en kwam Dortmund er niet meer onderuit", vervolgt de Volendammer. "Dat deden we in Eindhoven vanaf het begin en hadden we misschien nu ook moeten doen. Het plan werkte in eerste instantie niet. De trainer heeft het omgezet en toen hadden we de controle. De tweede helft speel je zó goed... Je probeert de rust er in de eerste helft wel in te krijgen, maar we schoten de ballen zo weg. Uiteindelijk zijn we de betere, maar dat telt niet."

"In de Eredivisie zeven keer scoren is leuk, maar vandaag kunnen we er ook vier maken. We hebben mooie wedstrijden gespeeld en natuurlijk geniet je van dit soort wedstrijden. Zeker als het zoals in de tweede helft lekker loopt. Dan ben je zo dichtbij ook. Die laatste kans ook. Dit is wel ff balen dit. Het ijs op m'n been? Het plan was om 60 minuten te spelen, maar die heb ik zelf de kop ingedrukt. Misschien niet slim, maar ik kon gewoon door. Achteraf misschien wel goed dat ik gewisseld ben", aldus Veerman.

Lees meer:
0 reacties