Joël Drommel tevreden: "Gewonnen, door en volgende week weer spelen"

Joël Drommel was na afloop van het bekerduel tussen PSV en FC Twente natuurlijk een tevreden man. De doelman mocht weer eens onder de lat plaatsnemen en speelt ook het volgende bekerduel tegen Feyenoord.

"Het is een tijdje geleden dat ik een officiële wedstrijd heb gespeeld voor PSV. Dat voelt natuurlijk goed. We zijn door in de beker en weten onze tegenstander ook al", vertelt Drommel voor de camera van PSV TV. De doelman geeft aan dat hij al vroeg hoorde dat hij opnieuw de bekerkeeper is. "Dat was al in het begin van het seizoen."

"Bosz vertelde dat hij nog nooit eerder met een bekerkeeper had gewerkt, maar omdat we vorig seizoen de beker hebben gewonnen gunt hij die wedstrijden aan mij", gaat de doelman van de Eindhovenaren verder. "Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee."

"FC Twente stond compact, maar ik denk dat we het goed hebben gedaan. We waren een paar keer slordig, maar over het algemeen kwamen we er goed uit. En we hebben een paar mooie goals gemaakt. Lekker, 3-1 gewonnen. Op naar volgende week tegen Feyenoord. Daar heb ik nu al zin in. Feyenoord is ook een grote concurrent in de competitie. Maar ik ben tevreden. Gewonnen, door in de beker en volgende week weer spelen", aldus Drommel.

Lees meer:
0 reacties