Joël Drommel: "Of dit mijn laatste interview als PSV'er is?"

Joël Drommel was de eerste doelman in het bekertoernooi, maar zat gedurende het Eredivisie- en Europese seizoen op de bank. De doelman vindt dat hij meer aan spelen moet toekomen en is dus ook nog niet zeker of hij na de zomerstop bij PSV actief is.

"Of dit mijn laatste interview als PSV'er is? Dat weet ik echt nog niet", vertelt Drommel aan PSV TV. "Hopelijk niet, maar we gaan het zien. Uiteindelijk bepaalt de trainer wie er gaat spelen. Benítez heeft het dit seizoen gewoon goed gedaan en dan ga je niet zomaar een keeper wisselen. Ik moet dat accepteren, maar we gaan kijken wat er gaat gebeuren. Ik wil spelen en ik denk dat de club dat ook wel begrijpt."

Bij PSV kende Drommel een periode met ups en downs. De doelman is helaas echter ervaringsdeskundige op dat vlak. "Ook bij FC Twente. Toen kreeg ik op een gegeven moment ook het vertrouwen van de supporters", gaat de doelman verder. "Dat is toch fijn. De mensen in je rug benaderden me toen positief en stonden er voor me. Dan krijg je het zelfvertrouwen terug."

"Ik heb toen op een gegeven moment ook een mental coach ingeschakeld. Iemand waar ik nog steeds wel contact mee heb", aldus Drommel. De doelman blijft echter wel moeite houden met een rol op het tweede plan. "Je moet accepteren dat je tweede keeper bent, maar je wil gewoon spelen. Ik ben nu 26 en ik wil gewoon spelen."

Lees meer:
0 reacties