Joël Drommel geeft duidelijkheid: "Dat blijf ik doen bij PSV"

Joël Drommel in het bekerduel tegen FC Twente
Joël Drommel in het bekerduel tegen FC Twente Foto: © Pro Shots

Voor Joël Drommel waren op woensdagavond de druiven extra zuur. De doelman mag alleen spelen in het KNVB Bekertoernooi, maar PSV werd uitgeschakeld door Feyenoord. En dat terwijl de Eindhovenaren een zuivere penalty werd ontnomen.

Het lijkt dus nu al een soort einde van het seizoen voor Drommel. "Het liefst speel je om de paar dagen of om de week", wordt Drommel geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Dat is het beste voor een speler. Ik ben helemaal getraind om gefocust en topfit elke wedstrijd in te gaan. Dat blijf ik ook doen bij PSV. Dit seizoen maak ik hier af."

Drommel is ook van mening dat PSV een penalty had moeten krijgen op bezoek bij Feyenoord. "We hebben in de kleedkamer direct de beelden gezien. Iedereen is het er wel over eens denk ik dat we een penalty moesten krijgen. We zijn in de beker twee jaar ongeslagen geweest en dat was mooi, maar nu is het ineens klaar."

"We hebben maar één opdracht en dat is kampioen worden. We maken ons niet druk en weten dat FC Utrecht-uit van zondag niet goed genoeg was. Deze wedstrijd was met een penalty en geel en dus rood voor Mats Wieffer anders afgelopen. We focussen ons nu op Almere City-thuis van zaterdag", aldus Drommel.

Lees meer:
0 reacties