Jetro Willems volgt PSV nog op de voet: "Dan veruit de beste"

Jetro Willems
Jetro Willems Foto: © Orange Pictures

Jetro Willems groeide op bij PSV en is inmiddels in de herfst van zijn carrière aangekomen. Hij volgt de kampioen van Nederland nog op de voet en laat tegenover Voetbalprimeur weten onder de indruk te zijn van wat de Eindhovenaren hebben gepresteerd dit seizoen.

Willems ziet in dat PSV dit jaar echt van een ander niveau was dan de rest. "Kijk, die kwaliteit qua namen al met Dest die je hebt je hebt Lozano, Luuk de Jong, Veerman, Schouten. Dus ja, dat zijn spelers die gewoon allemaal internationals zijn natuurlijk. Ja, dan is PSV veruit de beste toch? Als je kijkt naar selectief, ook op de bank of de jongens die geblesseerd zijn, dan moet je dan onder de indruk zijn. Dat is gewoon een verwachtingspatroon dat hun het gewoon goed doen."

Willems ziet in dat het uitzonderlijk is wat PSV dit jaar heeft laten zien. "Daar geef ik ze respect voor. Ik bedoel in vergelijking met Feyenoord, die zijn anders gebouwd en het toch van andere dingen moet hebben, denk ik wel dat ik onder de indruk ben van Feyenoord. Maar wat ik zeg respect gaat sowieso naar PSV. Kijk, dit doe je ook niet zomaar. Ik denk niet dat dat dit in hoeveel jaar niet gebeurd", besluit de oud-verdediger van onder meer Oranje.

Lees meer:
0 reacties