Jetro Willems transfervrij: "Wie geeft de oud-international een kans?

Jetro Willems
Jetro Willems Foto: © BSR Agency

Jetro Willems speelde debuteerde al op 18-jarige leeftijd op het EK voetbal met Oranje en speelde niet veel later op het EK. 10 jaar later is de de carrière in het slop geraakt en is de vleugelverdediger transfervrij.

Sander Janssen analyseert in Voetbal International in de rubriek Transfervrij diverse spelers die deze status hebben verworven. "Jetro Willems zal zijn carrière nieuw leven willen inblazen na toch wat teleurstellende avonturen bij FC Groningen en Heracles Almelo. In een half jaar bij Groningen degradeerde Willems en kwam hij in het nieuws nadat een eigen supporter hem een klap gaf. Bij Heracles leek hij basisspeler te worden, maar trainer John Lammers en opvolger Erwin van de Looi raakten niet overtuigd en gaven de voorkeur aan Ruben Roosken en Fredrik Oppegard."

Het werd de laatste jaren dus niet wat met de oud-PSV'er met internationale ervaring. Janssen zegt tot besluit: "Zijn verblijf in Almelo eindigde zo tamelijk roemloos. Wie biedt de 22-voudig international een nieuw kans?"

Lees meer:
0 reacties