Jetro Willems: "Hij zei vorig jaar dat ik naar PSV zou gaan"

Jetro Willems maakte indruk in het shirt van PSV en haalde op enorm jonge leeftijd al het Nederlands elftal. Momenteel speelt de linkervleugelverdediger bij Heracles Almelo, al ontstond er vorig jaar de nodige ophef om zijn persoon. Willems leek te hinten op een terugkeer naar het Philips Stadion.

"M'n zoontje voor de wedstrijd: 'Papa je maakt op 24 mei een transfer naar PSV. Ik: 'Haha, oh ja? Zou wel mooi zijn", luidde het bericht van Willems op Twitter. Het was echter nooit de intentie van de oud-PSV'er om serieus te solliciteren bij zijn oude club. "Nee man", vertelt hij aan Voetbalzone. "Dan zou ik het ze nu kwalijk moeten nemen dat ze een andere linksback hebben genomen. Als ik echt zou solliciteren, zou ik het niet op Twitter zetten. Je weet hoe mensen zijn. Ze nemen alles persoonlijk."

Wel heeft Willems nog altijd contact met algemeen directeur Marcel Brands van PSV. "Marcel is heel goed voor mij geweest in de jaren bij PSV", gaat de verdediger verder. "We hebben daarna veel contact gehouden. Zoals ik zeg: hij is als een vader voor mij. Hij is hetzelfde als ik qua karakter. Een warme man waar je altijd mee kan praten en die altijd naar een oplossing zoekt. Ik ben heel goed met Marcel."

De vleugelverdediger benadrukt nog maar eens dat van een serieuze poging om terug te keren naar het Philips Stadion geen sprake was. "Van een open sollicitatie is alleen nooit sprake geweest. Ik denk niet eens dat hij Twitter heeft. Dan had ik dat wel op een andere manier gedaan", aldus Willems.

Lees meer:
0 reacties