Jerdy Schouten: "Voor de rest hoor je nooit gekke dingen over PSV"

Jerdy Schouten tegen Borussia Dortmund
Jerdy Schouten tegen Borussia Dortmund Foto: © Pro Shots

Jerdy Schouten is bezig aan zijn eerste seizoen bij PSV en maakt een sterke indruk. De middenvelder voelt zich goed bij de club en dat is te zien aan zijn prestaties op het veld.

"Ik voelde al snel dat PSV goed bij mij paste", vertelt Schouten in Helden Magazine. "De mensen die het hier voor het zeggen hebben, zijn ook no-nonsense. Rondom de andere topclubs in Nederland hangt meer controverse dan om PSV. PSV doet wat het moet doen, voor de rest hoor je nooit gekke dingen over de club. Dat past bij mij."

"Toen ik bij Bologna speelde, heeft men in Nederland mij nooit veel zien voetballen. In Italië deed ik het niet anders dan hier, maar nu hoor je meer over mij. In Bologna werd ik altijd herkend op straat.
Als ik op vakantie was in Nederland had ik rust, hier kon ik overal naartoe zonder dat mensen me aanspraken. Dat is nu wel veranderd. Maar ik stond zelf vroeger ook in de rij voor een handtekening of foto, hoor, dus het is heus niet dat ik daar een hekel aan heb", aldus Schouten.

Lees meer:
0 reacties