Jerdy Schouten reageert op interesse: "Helemaal niet aan de orde"

Jerdy Schouten met PSV in de Champions League
Jerdy Schouten met PSV in de Champions League Foto: © Pro Shots

Jerdy Schouten tekende vorige zomer een langdurig contract bij PSV en maakt sinds zijn komst een uitstekende indruk. Zijn goede spel zou de belangstelling van bijvoorbeeld Borussia Dortmund hebben gewekt, maar zelf wil hij hier vooralsnog niets van weten.

"Schrijven jullie daar maar lekker over", reageert Schouten in het Eindhovens Dagblad. "Dat soort dingen nu, dat is vooral iets voor de journalisten. Het is helemaal niet aan de orde. Wel mooi dat er positief over me wordt geschreven en dat er mooie clubs achter me aan zouden zitten. Ik ben er echt totaal niet mee bezig en mocht er ooit een moment komen dat ik over iets na moet denken, dan zien we dat wel."

"Ik heb net voor vijf jaar getekend in Eindhoven, dat is niet niks. Als we met PSV iets moois bereiken in dit seizoen, dan wil je daarna weer perspectief. Dat is heel logisch, want je wilt niet dat we het ene jaar top draaien en dat die lijn niet door wordt gezet. Het zou fantastisch zijn om in mijn eerste jaar bij PSV al de titel te pakken, maar nu is het eerst tijd voor Oranje", aldus Schouten.

Lees meer:
0 reacties