Jerdy Schouten grapte: "Scoren? Dat doe ik alleen op kunstgras!"

PSV wist zondagmiddag het uitduel tegen FC Volendam met een overwinning af te sluiten. Jerdy Schouten zette de Eindhovenaren in het begin van de tweede helft op voorsprong, waarna PSV uitliep naar een ruime zege.

"Ik zei net al tegen hem van: 'als jij nu ook al gaat scoren...", begint Peter Bosz grappend op de persconferentie van PSV. "Dat doe ik alleen maar op kunstgras", was het antwoord van de middenvelder van de Eindhovenaren. Het was namelijk de tweede goal van Schouten als PSV'er. De eerste maakte hij op het kunstgras van Heracles Almelo. "Als hij dat ook nog gaat doen, wordt het helemaal bijzonder wat hij neerzet", aldus de hoofdtrainer.

In Volendam nam PSV dus in de tweede helft afstand van de tegenstander. De ploeg uit het vissersdorp verraste PSV door binnen een minuut op voorsprong te komen, maar Ismael Saibari zette ook al vrij vroeg de gelijkmaker op het scorebord. Door treffers van Jerdy Schouten, Jordan Teze, Ricardo Pepi en Isaac Babadi liep PSV dus uit naar een 1-5 overwinning.

Lees meer:
0 reacties