Jeffrey Bruma: "De getrouwde jongens hadden wel wat uit te leggen"

Jeffrey Bruma blikt terug op een incident tijdens een trip van het Nederlands elftal naar Brazilië in juni 2011. Er doken destijds foto's op van onder meer John Heitinga, Dirk Kuijt, Erik Pieters en Klaas-Jan Huntelaar die aan het dansen waren met Braziliaanse dames. Bruma, oud-speler van onder meer PSV en SC Heerenveen, geeft nu toe dat hij ook aanwezig was op het feestje van de internationals.

"We hadden een vrije avond en gingen naar een nachtclub, en er werd gezegd dat er een clubfotograaf was", zegt Bruma bij Fresia & Milan Parkeren de Bus van ESPN. "Die dus rondliep met een camera op haar borst."

De verdediger van RKC vervolgt: "Maar die vrouw werkte dus voor een roddelblad, die de foto's dus ook weer aan De Telegraaf verkocht. En er werden dus foto's gemaakt van momenten die niet heel rooskleurig waren. En die de volgende ochtend dus in het nieuws terechtkwamen in Nederland, waardoor mensen wat uit te leggen hadden."

"Er waren een aantal jongens getrouwd destijds, en die hadden wel wat uit te leggen. Ik was single, dus ik kon doen wat ik wilde. En als jonkie gedraag je je rustig. Ik had niets uit te leggen aan het thuisfront. Maar het was wel heftig dat die vrouw foto's maakte en zichzelf zelfs voorstelde. Ze pakte alles wat ze kon pakken, dus ook de minder fraaie beelden", aldus Bruma.

Lees meer:
0 reacties