'Jason van Duiven is gewild; Eredivisionist meldt zich voor PSV'er'

Jason van Duiven in het Philips Stadion
Jason van Duiven in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Het is een nieuwtje waar menig supporter al wel rekening mee gehouden zal hebben: Heracles Almelo is concreet geïnteresseerd in PSV'er Jason van Duiven. De spits (zelf afkomstig uit Almelo, red.) zou op huurbasis naar het Erve Asito kunnen vertrekken.

Over belangstelling heeft Van Duiven overigens sowieso al niet te klagen, aangezien ook NEC in hem een goede optie ziet. De Nijmegenaren zouden Van Duiven echter definitief willen overnemen van PSV. De club wil de jonge spits echter absoluut niet verkopen. Bij een blessure van Luuk de Jong of Ricardo Pepi zit Van Duiven namelijk bij de selectie van het eerste elftal.

De spits zelf wil koste wat het kost doorbreken bij PSV, maar zou ook graag in de Eredivisie willen spelen. In Eindhoven lijkt hij dus (voorlopig) genoegen te moeten nemen met een plekje in Jong PSV. Binnenkort vindt overleg plaats over de situatie van Van Duiven en aan het einde van de maand lijkt het mogelijk dat de spits wordt verhuurd, zo weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

"Heracles lijkt de belangrijkste gegadigde, omdat Van Duiven is getogen in Almelo en zelf ook open staat voor deze stap. De lijnen naar Almelo vanuit Eindhoven zijn ook kort: trainer Peter Bosz en de bij Heracles werkzame Hendrie Krüzen werkten jaren samen en zijn meer dan goede bekenden van elkaar", aldus de PSV-watcher.

Lees meer:
0 reacties