Samenvatting: Van Duiven helpt Jong PSV met hattrick langs Roda JC

Jong PSV heeft maandagavond een ruime overwinning geboekt. Op PSV Campus De Herdgang won de ploeg van Adil Ramzi met 5-1 van Roda JC Kerkrade.

Jason van Duiven was de grote man aan de kant van Jong PSV. De spits opende al na zes minuten spelen de score. Isaac Babadi verdubbelde daarna de marge, waarna Van Duiven de ruststand op 3-0 bepaalde. Na de pauze scoorde Van Duiven nog een keer en kwam ook de naam van Mohamed Nassoh op het scorebord.

In de 75e minuut deed Roda JC nog wat terug via Niek Vossebelt, maar de zege van Jong PSV kwam geen moment in gevaar. Sávio, onlangs hersteld, speelde de eerste helft mee bij de beloftenploeg.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Colyn, Arts (84' Dams), Jimenez, Tytens, Tielemans, Van den Heuvel (61' Doudah), Nassoh, Sávio (46' Priske Flyger), Van Duiven (72' Sealy), Babadi (72' Bougafer)