Jansen: "Wij zien het als een verrijking voor het Philips Stadion"

Frans Janssen, de Commercieel Directeur van PSV
Frans Janssen, de Commercieel Directeur van PSV Foto: © Pro Shots

De 'Legends Lounge' verhuist binnen het Philips Stadion. Het restaurant van eigenaar Frank van Gool komt op de plek waar het restaurant Avant-Garde heeft gezeten.

Restaurant Avant-Garde verandert hiermee na bijna twintig jaar van eigenaar, zo meldt PSV op de eigen officiële website. Tussen 2004 en 2018 kon het restaurant jaarlijks rekenen op een Michelinster. Frank van Gool verhuist zijn legends lounge nu naar het onderkomen op de derde etage van het Philips Stadion.

De Legends Lounge is een plek waar legendes uit verschillende disciplines samenkomen en haute cuisine gecombineerd wordt met sport in een ongeëvenaarde ambiance. “Met de Legends Lounge hebben we onze prominente gasten de afgelopen jaren al de allerbeste wedstrijdervaring kunnen bieden", vertelt Van Gool. "In Avant-Garde, de mooiste plek van het Philips Stadion met een eigen ingang, komt ons unieke concept nog beter tot zijn recht."

"Het is een fantastische plek met een mooie geschiedenis en is echt de 'place to be', niet alleen tijdens de PSV-wedstrijden maar ook vanwege de andere legendarische evenementen die we hier gaan organiseren. Wij zijn vastbesloten om er een mooie toekomst neer te gaan zetten", aldus de restauranteigenaar.

"Wij zijn erg verheugd dat Frank van Gool deze stap met zijn Legends Lounge maakt", reageert Commercieel Directeur Frans Janssen. "Dit zal de beleving voor zijn gasten nog verder verhogen. Wij zien het als een verrijking voor het Philips Stadion."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
wo 31 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
za 10 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
PSV -
-
RKC Waalwijk -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand