Jan Boskamp: "Zo goed doet PSV het niet? Je bent niet in orde!"

Jan Boskamp
Jan Boskamp Foto: © Pro Shots

Jan Boskamp en Wim Kieft raakten maandagavond in discussie met Valentijn Driessen. De beide analisten waren best tevreden over hoe PSV voor de dag kwam tegen Borussia Dortmund, maar hier ging Driessen bepaald niet in mee. Met name de rol van Luuk de Jong stemde de chef voetbal van De Telegraaf bepaald niet vrolijk.

"Zowel Santiago Giménez als Luuk de Jong maken de goals ook Europees", begint Wim Kieft aan tafel bij Veronica Offside. Vervolgens reageert Kieft op zijn tafelgenoot Valentijn Driessen, die een stuk kritischer is. "Wat kijk je me nou aan, Valentijn? Dit heb ik al honderd keer verteld in die columns en nu kijk je of je water ziet branden."

Driessen is kritisch op PSV, met name op het spel tegen Dortmund. De journalist vindt namelijk dat PSV bijna niets heeft gecreëerd tegen de Duitsers. "Nou... Dat ben ik helemaal niet met je eens. PSV heeft best wel mogelijkheden gecreëerd met een paar goede schoten. Je hebt toch ook met een tegenstander te maken? Dat Dortmund speelde ook best aardig. Daar moet je ook rekening mee houden."

Ook Jan Boskamp bemoeit zich met de discussie als Driessen kritisch door blijft gaan. "Valentijn, Europees krijg je nooit zoveel kansen als in de Eredivisie. Krijg je twee à drie kansen, dat is al veel tegen Dortmund! Zo goed doet PSV het niet? Je bent echt niet in orde... PSV doet het gewoon goed, man."

Driessen blijft benoemen dat De Jong niet in het spel voorkwam, waarna Wim Kieft nog één keer het woord neemt. "Valentijn, hou nou eens op. Hoe lang ken je Luuk de Jong nu? Dat is een speler die in stelling gebracht moet worden en dat gebeurde wat minder tegen Dortmund, maar hij heeft écht al heel veel goals gemaakt", aldus Kieft.

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen kritisch: "Hebben hem tegen Dortmund niet gezien" Lees ook
Lees meer:
0 reacties