Isaac Babadi over roerige periode: "De negatieve media-aandacht?"

Het duurde lang, maar Isaac Babadi heeft zijn contract inmiddels verlengd bij PSV. Het talent van de Eindhovenaren stond in de belangstelling van de nodige clubs uit binnen- en buitenland, maar koos toch voor een langer verblijf in het Philips Stadion.

"Voor mij is het een levensbeslissing", begint Babadi in een video-item van PSV TV. "Dus die wil je dan ook gewoon goed maken. De juiste mensen dus aan het werk zetten en die heb ik om me heen. Uiteindelijk hebben we er gewoon het beste van gemaakt. De zaakwaarnemers hebben hun job gedaan, dus gewoon alle opties bekijken. Uiteindelijk ben ik superblij dat het toch is gebeurd zoals ik wilde. En dat is gewoon thuisblijven."

"En ik wil de fans terugbetalen", gaat het talent verder. "De negatieve media-aandacht? Onbewust is het toch op mijn pad gekomen. Een paar keer heb ik wat dingen gezien en meegekregen. Maar ja, ik sta er gewoon in van: in het voetbal kan alles veranderen. De ene dag is het zo en de andere dag zo."

Babadi trok juist zijn eigen plan. "Dan denk ik: kom jongens, dit is professioneel voetbal. Hier heb ik me altijd voor klaargestoomd. Dus ik verwachtte dit al een beetje. Uiteindelijk hebben de mensen om me heen me geholpen. Soms vonden zij het erger dan ikzelf. Heb je dit gelezen, heb je dat gelezen? Uiteindelijk ben ik er rustig onder gebleven en zij ook", aldus Babadi.

Lees meer:
0 reacties