Isaac Babadi gepasseerd: "Daar staart Reiziger zich niet blind op"

Isaac Babadi
Isaac Babadi Foto: © Orange Pictures

Isaac Babadi speelde een tijd lang geen rol in het eerste elftal, maar het talent van PSV maakt intussen weer minuten in de hoofdmacht van Peter Bosz. Toch was dit niet genoeg om een plekje in Jong Oranje af te dwingen.

"Reiziger, die voor het eerst op eigen benen staat, wil met een topfitte groep en een aanvallende speelwijze wedstrijden tot het eind kunnen blijven domineren", schrijft journalist Johan Inan in het Algemeen Dagblad. "Daarvoor ziet hij het als vereiste dat het gros van zijn spelers regelmatig speelt in clubverband. Daar kwamen Silvano Vos en Isaac Babadi al achter."

"De twee middenvelders staan bij hun Ajax en PSV te boek als grote talenten", gaat hij verder. "Reiziger staart zich daar dus niet blind op. Vos werd nog niet uitgenodigd door de voormalige Ajax-assistent. Daartoe was hij voor de winterstop wel even op weg, tot hij geblesseerd raakte en dit kalenderjaar alleen nog voor Jong Ajax speelde."

"Babadi debuteerde in september nog wel sterk in Jong Oranje, maar daar bleef het bij toen de schaduwspits vervolgens bij PSV niet verder kwam dan de bank. Ook nu hij sinds februari weer minuten maakt, ontbreekt hij", aldus Inan.

Lees meer:
0 reacties