Isaac Babadi eerlijk: "Daardoor is er een last van me afgevallen"

Isaac Babadi bij Oranje
Isaac Babadi bij Oranje Foto: © Pro Shots

Isaac Babadi zit deze interlandperiode niet bij Jong Oranje, maar mag zijn opwachting maken bij de Onder 19. De talentvolle aanvallende middenvelder voelt zich hier echter zeker niet te groot voor.

"Ik wil en ga niet naast mijn schoenen lopen", vertelt Babadi in het Eindhovens Dagblad. "Dat hoort niet bij me. Ik voel me niet hoger of meer dan de anderen hier, maar natuurlijk heb ik al wat meegemaakt dit jaar. Er is een last van me afgevallen door kort geleden het contract bij PSV te tekenen en nu ga ik vol voor mijn ontwikkeling."

"Daar horen wedstrijden op het allerhoogste niveau bij, maar ik wil me ook hier bij Oranje onder 19 goed laten zien", gaat de talentvolle PSV'er verder. "Een goede prof moet dat gewoon kunnen, schakelen tussen niveaus. Dat kom je bij PSV ook tegen. Soms ben je zwaar favoriet en soms speel je tegen internationaal gelouterde ploegen. Het is mooi om hier mijn steentje bij te dragen."

"Natuurlijk heb ik al bij Jong Oranje gespeeld. Ik heb het daar niet slecht gedaan, denk ik, maar dan nog. In dit elftal zitten vrienden van me en met de coach heb ik een goede klik. We hebben ook in vroegere jeugdlichtingen al samengewerkt. Voetbal blijft voetbal, of het nou in Veendam of in Dortmund is. Het is altijd leuk om te doen", aldus Babadi.

Lees meer:
0 reacties