"Ik denk dat Joel Drommel nu ook graag had gekeept bij Go Ahead"

In de Oosttribune op RTV Oost bespreken Bert van Losser, Jan van Staa en Tijmen van Wissing de keeper situatie van Joel Drommel bij PSV en zetten die af tegen andere Eredivisie-doelmannen zoals Jeffrey de Lange en Mickey van der Hart.

"Ik denk dat De Lange nu verder in zijn carrière is dan dat Drommel is", stelt Van Losser. "Ja als je alleen maar op de bank zit zoals Drommel en je mag af en toe eens mee doen is niet goed", reageert Van Staa. "Je moet wekelijks keepen als jonge keeper. Ik denk ook dat Drommel nu graag bij Go Ahead in het goal had gestaan. Niet over de financiën praten, maar sportief gezien."

"Die jongen heeft een heel goed seizoen, maar Drommel is ook nog steeds een heel goede keeper", reageer Van Wissing. "Zeker als je dat afzet tegen sommige keepers in de Eredivisie. Noem een Van der Hart bij Heerenveen. Dat kan niet."

"De Lange is wel een technisch betere keeper dan Drommel", gaat Van Staa verder. "Hij doet het goed bij Go Ahead nu ja", reageert Van Wissing. "Voor in de top weet ik het niet, maar voor AZ zou hij een goede keeper zijn."

Lees meer:
0 reacties