"Ik denk dat Dick Lukkien over een jaar of vijf PSV-trainer is"

Maarten Wijffels denkt dat Dick Lukkien nog veel stappen kan gaan maken in het trainersvak. De oefenmeester werd afgelopen seizoen kampioen van de Keuken Kampioen Divisie met FC Emmen en is hierdoor volgend seizoen actief in de Eredivisie.

"Ik zou er wel een trainer uit willen lichten", zegt Wijffels voor de camera van Sportnieuws. "Dick Lukkien. Het is toch hartstikke mooi dat bij zo'n club als FC Emmen, waar hij degradeert, ze hem gewoon laten zitten. Een jaar later wordt hij kampioen en promoveert hij naar de Eredivisie."

"Dat betekent dat je het vertrouwen van je club hebt en dat je ook echt wat kan. Ik denk dat Dick Lukkien over een jaar of vijf PSV-trainer is. Ik vind dat hij ietwat onderschat wordt", vervolgt de journalist. "Hij heeft de roots bij FC Groningen, dus ik had verwacht dat ze voor hem zouden gaan. Dat is nog niet gebeurd. Misschien komt dat nog."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties