Ihattaren: "Toen wist ik dat hij me liever kwijt dan rijk was"

Mohamed Ihattaren
Mohamed Ihattaren Foto: © Orange Pictures

Mohamed Ihattaren merkte afgelopen zomer dat hij niet meer gewild was bij PSV. Wat de aanvallende middenvelder ook deed, Roger Schmidt gaf hem aan het begin van het seizoen geen minuten.

"Ik ging ik er echt helemaal voor afgelopen zomer in de voorbereiding", blikt Ihattaren terug in gesprek met De Telegraaf. Hij was fitter dan ooit. "We begonnen met een zeskilometerloop, op piepjes. Ik was met Pablo Rosario de enige die hem perfect op de piep uitliep, m’n ademhaling was top. Ik ging echt voor een tweede kans."

Het zorgde niet voor complimenten van zijn trainer. "Of Schmidt blij verrast was? Ik hoorde niets", aldus Ihattaren, die niet meer in de plannen voor leek te komen. "In de voorronde voor de Champions League tegen Galatasaray zat ik de hele wedstrijd op de bank. Ik kreeg geen kans meer. Toen wist ik dat hij me liever kwijt dan rijk was. Ik moest weg."

Dankzij PSVFans krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van PSV bij FC Groningen! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand