Ihattaren: "Mijn moeder was erbij en zij was helemaal in shock"

Mohamed Ihattaren
Mohamed Ihattaren Foto: © Orange Pictures

Mohammed Ihattaren is blij met zijn keuze voor het Nederlands elftal. Hij geeft aan goed behandeld te zijn door Ronald Koeman en Frank de Boer, maar schrok wel toen hij niet werd opgeroepen voor Jong Oranje.

"Ro-nald Koe-man. Als zó iemand zo voor je gaat, dan kan ieder ander zijn mening je gestolen worden. Mijn moeder was erbij en zij was helemaal in shock", vertelt hij aan De Telegraaf. "Ze kijkt haar leven lang al voetbal. Wie kent Koeman niet? Ze schrok dat ze hem voor haar zag, echt een mooi moment."

"Frank de Boer kwam naar me toe toen hij langskwam op de club. "Dat vond ik netjes. Hij zei: je wordt nu niet opgeroepen, je speelt te weinig en hebt akkefietjes met de trainer", gaat de pupil verder. "Dus ik dacht: geen probleem, dan zit ik sowieso bij Jong Oranje en ga ik daar vlammen. Maar ik bleek niet eens in de voorselectie te zitten richting het jeugd-EK."

Ihattaren was niet van die keuze gediend. "De vóórselectie. Daar schrok ik van. Of ik er later aan heb gedacht voor Marokko te kiezen? Als ik mijn keuze heb gemaakt, dan heb ik mijn keuze gemaakt. Die keuze kwam uit m’n hart."

Dankzij PSVFans krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van PSV bij FC Groningen! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 23 jan. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Ajax -
za 5 feb. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
AZ -
za 12 feb. 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
PSV -
zo 20 feb. 2022, 16:45
Eredivisie
PSV -
-
SC Heerenveen -
zo 27 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 19 23 46
2 Ajax 19 55 45
3 Feyenoord 19 24 39
4 Vitesse 19 1 36
5 AZ 19 13 35
Bekijk de hele stand