'Ibrahimovic is fan: Mark van Bommel naar Italiaanse topclub?'

Mark van Bommel op de persconferentie van Royal Antwerp
Mark van Bommel op de persconferentie van Royal Antwerp Foto: © Pro Shots

AC Milan lijkt deze zomer afscheid te gaan nemen van trainer Stefano Pioli. De Italiaanse topclub zou een lijst met opvolgers momenteel prepareren, met daarop de naam van Mark van Bommel.

Volgens La Gazzetta dello Sport, Tuttosport en Fabrizio Romano wil AC Milan na dit seizoen afscheid nemen van Pioli. Onder zijn leiding doet de Italiaanse grootmacht dit seizoen niet mee om de titel. Daarnaast werd de club uitgeschakeld in de Champions League, Coppa Italia en afgelopen donderdag ook in de Europa League.

De clubleiding pleit voor een frisse wind. Naar verluidt staan onder meer Christophe Galtier, Paulo Fonseca, Julen Lopetegui en Marcelo Gallardo op de lijst om de nieuwe coach te worden. Tuttosport schuift echter Van Bommel naar voren.

Zlatan Ibrahimovic, momenteel actief als clubadviseur, zou zich sterk maken voor de komst van de voormalig coach van PSV. De Zweed en Van Bommel speelden anderhalf jaar samen bij AC Milan. Van Bommel is momenteel actief bij Royal Antwerp, de ploeg waarmee hij vorig seizoen kampioen van België werd.

Lees meer:
0 reacties