Ibrahim Sangaré ziedend na vertrek Van Nistelrooij: "Hij was woedend"

Ibrahim Sangare in het uitshirt
Ibrahim Sangare in het uitshirt Foto: © Pro Shots

Ruud van Nistelrooij is vertrokken bij PSV en daar is lang niet iedereen blij mee. Ook binnen de spelersgroep zou verdeeldheid heersen

"Of er ook spelers zijn die wel tevreden zijn en zich achter Van Nistelrooij hebben geschaard? Jazeker", vertelt presentator Milan van Dongen van ESPN. "Die zijn er. Xavi Simons is niet de minst belangrijke speler van PSV en hij is helemaal niet blij met het vertrek van Van Nistelrooij. Hij is Van Nistelrooij heel erg dankbaar en we hoorden ook van Marcel Brands dat Simons woest was dat zijn naam werd genoemd onder één van de spelers die gelekt zouden hebben of zijn onvrede zou hebben geuit."

"Ik zag ook een tweet van doelman Walter Benítez voorbij komen. Ook hij bedankte Van Nistelrooij", gaat Van Dongen verder. Daarnaast noemt hij ook de naam van Ibrahim Sangaré. "We kregen ook te horen dat Sangaré boos De Herdgang verliet."

"Hij had geen idee wat er allemaal aan de hand was. Hij was woedend en is in zijn auto gestapt. Daar hebben ze hem uit moeten halen om hem terug te halen. Die was ook ziedend over het vertrek van Van Nistelrooij. Binnen de spelersgroep zal dus ook wel gepraat moeten worden", aldus Van Dongen.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand