"Ibrahim Sangaré is feller, maar een iets mindere voetballer"

PSV is volgens de meeste mensen de gedoodverfde titelkandidaat voor komend seizoen. Ook analist René Wagelaar denkt dat de Eindhovenaren topfavoriet zijn voor het landskampioenschap.

"Ik denk inderdaad dat PSV kampioen wordt", vertelt Wagelaar in de uitzending van VoetbalTijd van 1Twente. "Ze hebben goed ingekocht, nu ook weer met Sergiño Dest. Peter Bosz als trainer, daar ben ik ook een fan van. Er zitten een aantal winnaars in. Sangaré gaat misschien nog weg. Dat zou een aderlating kunnen zijn, maar ze hebben Schouten teruggehaald. Sangaré is iets feller, maar ook een iets mindere voetballer. Maar de selectie is sterk."

René Roord, technisch manager van FC Twente Vrouwen, reageert op Wagelaar. "De tendens gaat nu richting PSV en ik laat ook PSV op dit moment kampioen worden, maar ik vind het nu wel een beetje appels met peren vergelijken. Het is nu zomaar een inschatting. Met voorspellen moet je eigenlijk wachten tot de transferdeadline voorbij is. Dan heb je pas in beeld wat bijvoorbeeld Ajax nu écht heeft", aldus Roord.

Lees meer:
0 reacties