Ibrahim Sangaré eerlijk: "Ik had mezelf er mentaal op voorbereid"

Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo
Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo Foto: © Pro Shots

Ibrahim Sangaré heeft zijn draai helemaal gevonden bij PSV. Waar de middenvelder het moeilijk had in zijn eerste jaar, maakt hij dit seizoen indruk.

"In mijn eerste jaar was het wel een beetje moeilijk voor mij. Ik spreek de taal niet en ik moest heel erg wennen", blikt de middenvelder terug in De Telegraaf. "Maar ik ben een strijder. Ik had mezelf er mentaal op voorbereid, dat het niet gemakkelijk zou zijn. Op het moment, dat ik mijn koffer had gepakt, heb ik de knop omgezet om dit avontuur aan te gaan."

"Met de steun van God ben ik deze weg ingeslagen. Ook als het lastig gaat, blijf ik hard werken. Dat is mijn instelling", vertelt Sangaré, die veel heeft gehad aan Boudewijn Zenden, die in de technische staf zit en Frans praat. "Hij is echt een superfijn persoon. Ik apprecieer zijn aanwijzingen. Ik heb veel aan hem te danken."

Boudewijn Zenden
Zenden: "Ruud wenst geen gebruik te maken van mijn expertise" Lees ook
Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties