Ibrahim Afellay over PSV'er: "Een speler met enorm veel potentie"

Ibrahim Afellay lacht bij Studio Voetbal
Ibrahim Afellay lacht bij Studio Voetbal Foto: © Screenshot Studio Voetbal

Ibrahim Afellay heeft zondagmiddag genoten van de topper tussen PSV en Feyenoord. De voormalig voetballer genoot specifiek van Malik Tillman, die op fraaie wijze de score opende in het Philips Stadion.

"De eerste goal van PSV is gewoon een geweldige aanval", begint Afellay aan tafel bij NOS Studio Voetbal. "De manier waarop Tillman het afrondt is uitstekend. De eerste helft was hij echt een enorme plaag voor Feyenoord. Hij doet dingen die andere spelers niet kunnen.

"Soms heb je het idee dat het hem niks kan interesseren", gaat de voormalig PSV'er verder. "Dat hij met z'n hoofd in Amerika zit, terwijl hij in het Philips Stadion staat. Tegelijkertijd heeft hij zoveel kwaliteit. Het is een jongen met enorm veel potentie. Ik hoop van harte dat PSV die optie tot koop gaat lichten."

Afellay heeft buiten Tillman sowieso wel genoten van het duel tussen de nummers één en twee van de Eredivisie. "Het gebeurt zelden meer dat we dit soort wedstrijden zien. Je zat van het eerste tot het laatste moment op het puntje van je stoel. Het ging non-stop over en weer. Ze zaten er echt bovenop, dat was echt genieten", aldus Afellay.

Lees meer:
0 reacties