Ian Maatsen lachend over oud-PSV: "Hij probeerde me te schoppen"

Ian Maatsen
Ian Maatsen Foto: © Pro Shots

Naast Donyell Malen keerde ook Ian Maatsen natuurlijk even terug naar PSV. De vleugelverdediger van Borussia Dortmund speelde in de jeugd van de Eindhovenaren en kreeg daar te maken met André Ooijer.

"Het is een beetje een raar gevoel, omdat ik ook bij PSV heb gespeeld", begint Maatsen voor de camera van RTL 7. "Terugkomen met een ander team is dan wel een speciaal moment. Ik heb bij PSV met André Ooijer samengewerkt. Goede trainer en een grappige man. Ik probeerde hem weleens een panna te geven en dan ging hij mij trappen. Dat soort dingen. Ik heb mijn best gedaan bij PSV en de positieve dingen meegenomen."

De vleugelverdediger speelt sinds de winter bij Borussia Dortmund en is ook direct basisspeler geworden. "Het gaat lekker. Deze snelle start had ik zelf ook niet verwacht. Ik sta er zelf niet altijd bij stil hoe goed het gaat. Ik speel regelmatig en kijk het wedstrijd per wedstrijd aan. Vandaag was mijn debuut in de Champions League en dat ging ook wel oké. Ik bleef wel staande, denk ik. In Dortmund willen we natuurlijk winnen en daar gaan we voor", aldus Maatsen.

Lees meer:
0 reacties