Hirving Lozano wil niet weg bij PSV: "Ik houd van deze stad"

Hirving Lozano voor de huldiging in het Philips Stadion
Hirving Lozano voor de huldiging in het Philips Stadion Foto: © BSR Agency

Hirving Lozano werd onlangs gelinkt aan een overstap naar de Amerikaanse MLS, maar de Mexicaanse PSV'er ontkent dit zelf ten zeerste. Sterker nog, Lozano verwacht nog lang in Europa actief te zijn.

The Athletic bracht in april naar buiten dat San Diego FC vergevorderde gesprekken voerde met de PSV'er. De club debuteert in 2025 in de hoogste Amerikaanse competitie, maar Lozano zelf weet niets van deze interesse. "Ik verwacht nog lang in Europa te spelen", vertelt hij aan ESPN. "Ik houd van deze stad en de mensen. Hier zorgen ze goed voor me. Ik hoop hier nog lang te blijven."

De vleugelaanvaller kende een moeizaam seizoen in het shirt van PSV. Lozano werd natuurlijk kampioen met de club, maar kon niet dusdanig een stempel drukken. De kritiek die hij krijgt doet wat met hem. "Uiteraard wil ik altijd honderd procent zijn en daar hard voor werken. Volgens mij heb ik bewezen dat ik een andere speler ben. Ik ben volwassener en help het team altijd. Dat laat ik denk ik altijd zien op het veld", aldus Lozano.

Lees meer:
0 reacties