"Hij lijkt te blijven, tenzij er een topaanbieding zou komen"

Luuk de Jong, Walter Benitez, Olivier Boscagli
Luuk de Jong, Walter Benitez, Olivier Boscagli Foto: © Orange Pictures

PSV lijkt ook komend seizoen te kunnen beschikken over Walter Benitez. De kans is groot dat de Argentijnse doelman in Eindhoven blijft, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

De 31-jarige Benitez kwam in 2022 transfervrij over van OGC Nice en groeide uit tot eerste doelman bij PSV. De doelman was dit seizoen een van de sterkhouders in de kampioensploeg en ligt nog tot 2025 vast. "Walter Benitez lijkt gewoon te blijven, tenzij er voor hem een topaanbieding zou komen", schrijft clubwatcher Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad over de situatie onder de lat.

Mocht er daadwerkelijk een topaanbieding komen voor Benitez, dan kan Timon Wellenreuther van Feyenoord in beeld komen. "Een vertrek van Joël Drommel ligt lastig, vanwege het feit dat hij een fors salaris toucheert. Gaat hij toch weg, dan kan/wil PSV schakelen naar de transfervrije Etienne Vaessen van RKC", weet Elfrink.

Ook onder bookmakers wordt er druk gespeculeerd over een eventuele transfer, zo kun je bij Bet365 wedden of er een transfer gaat plaatsvinden.

Lees meer:
0 reacties