Heurelho da Silva Gomes enthousiast over PSV'er: "Hij was groots"

Heurelho Gomes in het Philips Stadion
Heurelho Gomes in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Heurelho da Silva Gomes beleefde zijn beste periode als voetballer in het shirt van PSV. De voormalig doelman volgt de Eindhovenaren nog altijd op de voet en kan genieten van de huidige prestaties van de club.

"Ze doen het momenteel geweldig en ik heb de wedstrijd tegen Ajax bijvoorbeeld live gezien", vertelt Gomes in het Eindhovens Dagblad. "Gewoon een mooie overwinning, met een grootse Lozano. Als je hem in vorm hebt, kun je Sevilla ook pijn doen. Maar PSV heeft meer sterke punten, want Luuk de Jong is ook op alle niveaus nog sterk."

Gomes staat natuurlijk zelf niet meer op het veld, maar ondersteunt de club nog altijd. "Ik wil de club altijd blijven helpen en heb me bijvoorbeeld ingezet om een samenwerking met Cruzeiro op touw te zetten", gaat de Braziliaanse oud-doelman verder. "Als er spelers zijn die naar Europa willen om daar carrière te maken en ze zijn goed genoeg, zal ik ze altijd aanraden om naar PSV te gaan."

"De warmte waarmee ik daar ben ontvangen, vergeet ik mijn hele leven niet. De club zal altijd als mijn thuis voelen en daarom kijk ik elke week waar PSV speelt en welke spelers er op de transfermarkt aan de club gelinkt worden", aldus Gomes.

Lees meer:
0 reacties