"Het wordt voor PSV nu een doel om ongeslagen kampioen te worden"

PSV viert een doelpunt
PSV viert een doelpunt Foto: © Pro Shots

PSV kan dit seizoen ongeslagen kampioen worden. Volgens Marco Timmer van Voetbal International is dat iets wat ook leeft in de spelersgroep.

Peter Bosz was na de wedstrijd tegen Feyenoord (2-2) kritisch op zijn ploeg. Timmer ziet dat de oefenmeester dat vaker doet. “Als je goed naar het spel kijkt en de dingen die hij benoemt, dan kun je het begrijpen. Ik kijk naar het grotere plaatje. PSV heeft in de wedstrijd tegen Feyenoord de directe aanval afgeslagen van de grootste concurrent.”

De journalist denkt dan ook dat PSV de voorsprong op nummer twee Feyenoord niet meer gaat weggeven. “Die gaan niet meer dichterbij komen en als dat wel gebeurt, ligt dat aan PSV zelf. Dit PSV is zo professioneel en zo goed. Ze hebben zoveel kracht op de bank. Straks komen Ismaël Saibari en Joey Veerman weer terug. Dan loopt er zoveel kwaliteit rond dat tegenstanders niet van dit PSV gaan winnen.”

Daarom denkt Timmer dat er nu een nieuwe uitdaging ligt voor de Eindhovenaren. “Het wordt nu een doel om ongeslagen kampioen te worden. Dat zal echt wel leven in deze selectie. Daarom vond ik Bosz wel een beetje te kritisch na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord,” aldus de voetbaljournalist."

Lees meer:
0 reacties