Henk Fraser geniet: "Al hebben ze schijt aan mij, en terecht"

Henk Fraser in het Philips Stadion
Henk Fraser in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Henk Fraser ging zondagmiddag met 3-1 ten onder tegen PSV, maar desondanks vierde RKC feest in het Philips Stadion. Ondanks de nederlaag zijn de Waalwijkers namelijk verzekerd van nog een seizoen in de Eredivisie.

"We hebben een aantal ervaren spelers, maar ook een aantal heel jonge", vertelt Fraser na afloop van het verloren duel in Eindhoven, geciteerd door Voetbal International. "Een mix van jong en oud die helemaal gek met elkaar doen. Fantastisch om te zien. Daar blijf je als ouwe lul van genieten."

RKC gaat het feestje van de handhaving vieren op voor PSV bekend terrein. "Ik hoor dat we richting Ibiza gaan", vertelt de hoofdtrainer van de Waalwijkers. "Ik pas me volledig aan. Er moet iemand op ze letten. Al hebben ze schijt aan mij. En terecht. Het was een heel normaal seizoen, waarin we geëindigd zijn op een plek waar we vooraf gezien hadden kunnen eindigen."

"We willen beter, twaalfde worden bijvoorbeeld, of veel eerder veilig zijn. Dat is niet gelukt. Maar mijn opdracht van de club is wél gelukt: erin blijven. Die ontlading voelt als een kampioenschap. Ik ben nooit blij geweest met een nederlaag, maar vandaag wel. Althans, ik voel me ontspannen bij deze nederlaag", aldus Fraser.

Lees meer:
0 reacties