Hans Kraay looft PSV'er: "Die gaat weg, kan toch niet anders?"

Hans Kraay junior
Hans Kraay junior Foto: © Pro Shots

Hans Kraay junior zag hoe PSV zaterdagavond veel en veel te sterk was voor PEC Zwolle. De Eindhovenaren wonnen met liefst 1-7 en de analist zag Joey Veerman uitblinken in de Overijsselse hoofdstad.

"Joey Veerman, die is aan het einde van het seizoen écht weg. Dat kan toch niet anders?", begint Kraay in Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Ik weet dat er nu ook voetballers kijken en denken dat dit voor hem eigenlijk normale ballen zijn, maar daar waren er zó ongelooflijk veel van."

De voormalig voetballer zag dat PSV op zaterdagavond geen spaan over hield van PEC Zwolle. De Eindhovenaren wonnen met liefst 1-7. "Dat is ook weleens mooi, maar je zit te kijken na twintig minuten en denkt: is dit Eredivisie tegen Eredivisie?", gaat Kraay junior verder. "En het is ook nog een behoorlijke Eredivisieploeg (PEC Zwolle, red.)."

"PEC staat op de tiende plaats, de spelers zijn tevreden over Johnny Jansen. Dat is voor hem ook hartstikke leuk, maar het is net alsof je in de voorbereiding zit en speelt tegen een ploeg die drie klassen lager speelt. PSV heeft alleen maar de bal gehad. En als je alleen maar de bal hebt, dan zitten er ook een paar aardige balletjes bij", aldus Kraay.

Lees meer:
0 reacties