Hans Kraay: "Die Guus Meeuwis maakt toch geen slidings of wel?"

Guus Meeuwis in het Philips Stadion
Guus Meeuwis in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Na afloop van de wedstrijd tussen PSV en SC Heerenveen was de grasmat in het Philips Stadion er niet al te best aan toe. PSV besloot, ondanks de kosten van een ton, om het veld te vervangen.

"Dat is wel opvallend, dat dat zo snel kan", reageert Sjoerd Mossou bij Voetbalpraat. "Maar het is voor vijf wedstrijden", haakt Marciano Vink in. "Plus nog eventuele extra wedstrijden in de Conference League. Daarbij heb ik gelezen dat er na de concerten van Guus Meeuwis altijd een nieuwe mat wordt gelegd. Iedere zomer wordt het veld vervangen."

"Dus je gaat er nu een nieuw veld ingooien, omdat de trainer dat roept", vervolgt een verbaasde Vink. "Anders kunnen ze niet in de kleine ruimte voetballen. Dan heb je vijf thuiswedstrijden tegen alleen maar ploegen uit het rechterrijtje, en dan ga je er dus na Guus Meeuwis weer een nieuw veld in gooien en wéér 100.000 euro erin pompen. En dat in coronatijd"

"Guus Meeuwis hoeft toch niet altijd op de middenstip op te treden? Die kan toch ook gewoon op een staantribune gaan staan?", haakt Hans Kraay junior in. "Daarbij, hij maakt toch geen slidings die Guus Meeuwis, of wel? Nee, ik kan wel zeggen dat ik het gek vind van Schmidt, maar ik vind het eigenlijk helemaal niet gek."

"Voor NAC, RKC, Willem II en noem ze maar op is 100.000 euro veel geld, maar als PSV hierdoor een rondje verder komt in de Conference League is dat natuurlijk peanuts", vervolgt Kraay. "Ik vind het niet gek dat een coach daarom vraagt en vraagt of er eventueel een nieuwe mat ingegooid kan worden."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
wo 31 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
za 10 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
PSV -
-
RKC Waalwijk -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand