Hadj Moussa ziet PSV'er als voorbeeld: "Dat wordt een topper"

Anis Hadj-Moussa
Anis Hadj-Moussa Foto: © Pro Shots

Hoewel Vitesse op het randje van de afgrond balanceert en zowel op financieel als sportief vlak gitzwarte tijden kent, is er op het veld nog wat positiefs te bespeuren. Anis Hadj Moussa is het lichtpuntje in de Arnhemse duisternis. Hadj Moussa gaat in gesprek met Voetbal International en vertelt over zijn voorbeelden in de voetbalwereld.

De speler van Vitesse zag zowel bij Ajax als PSV een groot voorbeeld lopen. Hij somt ze op. "Antony, een speler met trucjes die zich in Nederland heeft getoond. Hij was geweldig bij Ajax. Voor Hakim Ziyech geldt dat ook en Johan Bakayoko bij PSV vind ik ook een mooi voorbeeld van een jonge speler die zichzelf hierop de kaart zet. Dat wordt ook een topper, hoor."

Hadj Moussa blikt nog even terug op zijn vorige club waar hij productief was. "Ik had in België bij Olympic Charleroi ook een goed seizoen met acht goals en heel wat assists, dat wil ik hier ook halen. De acties koppelen aan effectiviteit, ik weet het, het gaat gebeuren. Zeker met Mexx Meerdink in de spits, dat vind ik echt een goede, sterke jongen." Meerdink kwam in januari van dit jaar op huurbasis over naar Vitesse.

Lees meer:
0 reacties