Guus Til lacht: "Anders had ik mijn vakantie wel afgezegd, haha"

Guus Til tegen RKC
Guus Til tegen RKC Foto: © Pro Shots

Guus Til wist zondagmiddag de seizoensafsluiter met PSV met 3-1 te winnen van RKC Waalwijk. De PSV'er heeft na het duel vakantie, al had hij deze graag geannuleerd voor een plekje in de voorselectie van Oranje.

"Ik was er heel erg op gebrand om het vandaag nog een keer te laten zien", lacht de aanvallende middenvelder van PSV voor de camera van ESPN. Til baalde na de wedstrijd dat hij niet tot scoren wist te komen in het Philips Stadion. "Dat is normaal toch, als aanvallende middenvelder bent en je scoort niet?"

De ophef over de trip van PSV naar Ibiza zorgde voor brandstof voor de PSV'er. "Helemaal omdat mensen zeiden dat het competitievervalsing was", reageert Til. "Maar we hebben gewoon gedaan wat we moesten doen."

Til werd niet opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal en kan zich dus gaan opmaken voor de zomervakantie. Maandag vertrekt hij. "Snel hè. Ik ga naar Griekenland. Ik heb er het hele jaar niet bij gezeten. Het was mooi geweest, maar ik ging er niet vanuit. En anders had ik mijn vakantie wel afgezegd, haha. Ik had mijn zinnen er wel op gezet, maar het is niet gelukt. Ik ga nu op vakantie, maar ik had toch liever erbij gezeten", aldus Til.

Lees meer:
0 reacties