Guus Til baalt van omstandigheden Philips Stadion: "Verschrikkelijk"

Guus Til viert zijn goal tegen Feyenoord
Guus Til viert zijn goal tegen Feyenoord Foto: © BSR Agency

Guus Til was belangrijk voor PSV tegen Feyenoord. De invaller scoorde de 2-2, maar was na afloop van het duel bepaald niet te spreken over de speelomstandigheden in het Philips Stadion.

"Het veld was verschrikkelijk", begint Til na afloop van het duel voor de camera van ESPN. "Ik vind dat als twee topploegen tegen elkaar spelen, de voorwaarden er moeten zijn om goed voetbal te spelen. Dan wordt het ook aantrekkelijker voor het publiek. In de tweede helft was het veld droog én glad, dat is geen lekkere combinatie."

Til kwam in de tweede helft als invaller binnen de lijnen bij PSV. De aanvallende middenvelder was belangrijk door de gelijkmaker op het scorebord te zetten. "Ik kijk meer als fan naar de wedstrijd, dan dat ik echt inhoudelijk kijk, als ik op de bank zit. Daarom loop ik in de rust ook altijd mee naar de kleedkamer, dan hoor ik wat de trainer ervan vindt.

Lees meer:
0 reacties