Guus Til baalde van beslissing Peter Bosz: "Ik had er de pee in"

Guus Til tegen Excelsior
Guus Til tegen Excelsior Foto: © NESimages

Guus Til stond dinsdagavond in de basisopstelling tijdens de gewonnen wedstrijd van PSV tegen Excelsior. De Eindhovenaren boekten een 0-2 overwinning in Rotterdam en spoelden daarmee de vervelende nasmaak van het verloren duel tegen NEC weg.

Na afloop van de wedstrijd in Nijmegen was Peter Bosz nog behoorlijk kritisch. Hij verweet zijn spelers een 'arrogante en hautaine' houding. Til deelt die mening niet. "Ik vond het persoonlijk geen gemakzucht. Het is moeilijk, want je hebt ook een onderbewustzijn natuurlijk en ik kan niet voor iedereen spreken", vertelt Til bij ESPN.

De aanvallende middenvelder werd tegen Excelsior in de 73ste minuut gewisseld en daar was hij niet blij mee. "Ik had er de pee in dat ik nog niet gescoord had en dat ik zeventig minuten gebikkeld had om discipline te tonen. Dat je dan gewisseld wordt wanneer het eindelijk een beetje open wordt, dat is waar ik de pee in had. Ik dacht: nu kunnen er nog eens kansen gaan vallen. Maar dan gaat dat bordje omhoog...", aldus Til.

Lees meer:
0 reacties