'Grote Europese clubs deden Isaac Babadi lucratieve aanbieding

Isaac Babadi tegen Jong Ajax
Isaac Babadi tegen Jong Ajax Foto: © Orange Pictures

Het is inmiddels een hele soap aan het worden, maar nu lijkt het erop dat Isaac Babadi alsnog gaat bijtekenen bij PSV. Dat meldde zowel Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad als Marco Timmer van Voetbal International.

PSV probeert al een tijd lang om Babadi langer aan zich te binden maar geen van de aanbiedingen werd door de voetballer geaccepteerd. Nu lijkt er alsnog schot in de zaak te komen. Ook Feyenoord was geïnteresseerd maar die lijkt daarmee te zijn afgetroefd.

Timmer beweert dat de jonge middenvelder ook van andere grote Europese clubs lucratieve aanbiedingen heeft gekregen. “De voetballer kon zeer goed verdienen bij bijvoorbeeld VfB Stuttgart en Atlético Madrid, terwijl ook AC Milan een duidelijk plan met de middenvelder had in een constructie met Monza.”

Daarnaast zou alles en iedereen om Babadi heen een duidelijk plan hebben met hem. “Babadi en zijn zaakwaarnemers kiezen voor ontwikkeling en vinden de stap naar het buitenland veel te vroeg. Omdat Babadi ook volgend seizoen in de Champions League wil spelen, gaat zijn keus op dit moment nog tussen PSV en Feyenoord.”

De verslaggever van Voetbal International denkt dan ook dat PSV er in de komende dagen in slaagt om Babadi langer aan zich te binden. “Dat de beslissing nu snel valt, heeft ook te maken met de wedstrijd PSV-Feyenoord van zondag. De zaakwaarnemers van Babadi willen vervelende situaties voorblijven en willen dat de speler zich vol op de zeer belangrijke Eredivisie-topper kan concentreren”, aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties