Gomes lacht om oud-PSV'er: "Hij verandert zijn nummer elke dag!"

Heurelho da Silva Gomes en Alex Rodrigo Dias da Costa met de kampioenschaal
Heurelho da Silva Gomes en Alex Rodrigo Dias da Costa met de kampioenschaal Foto: © BSR Agency

Heurelho Gomes speelde jarenlang bij PSV en houdt warme herinneringen over aan zijn tijd in Eindhoven. De oud-doelman heeft nog steeds contact met Phillip Cocu en Mark van Bommel, maar niet iedereen blijkt makkelijk te bereiken.

"Alex verandert zijn nummer elke dag! Hebben jullie het misschien?", lacht Gomes in gesprek met Voetbal International. "PSV vroeg me om zijn gegevens. Ik stuurde ze het nummer van vorig jaar, maar dat bleek niet meer in gebruik. Ik denk dat hij zich wil verstoppen, haha."

Gomes was vorige week even terug in Eindhoven. "Ik had het er met Mart van den Heuvel over, toen hij me kwam ophalen van het vliegveld. Het was zo'n bijzondere tijd", blikt hij terug. "Als spelers waren we heel close. Normaal gesproken kom je naar een club en heb je de Zuid-Amerikanen aan een tafel, de andere nationaliteiten aan een tafel en de Nederlanders aan een tafel. Hier was dat niet het geval. Natuurlijk was ik goed met Alex, maar we probeerden altijd bij de andere spelers aan te schuiven. Een bijzonder team."

Lees meer:
0 reacties