Gijp over PSV'er: "Vraag me af of het bovenin wel lekker loopt"

René van der Gijp en Jan Boskamp
René van der Gijp en Jan Boskamp Foto: © Pro Shots

René van der Gijp ziet een duidelijk verschil in de wijze waarop voetballers de media te woord staan. De voormalig buitenspeler van PSV is bijvoorbeeld niet onder de indruk van Memphis en Noa Lang, al is Wim Kieft een stuk genuanceerder.

"Ik zie nu ook al die beelden en documentaires, maar ik heb die jongen weleens getraind", begint Wim Kieft in de podcast KieftJansenEgmondGijp. "Dat is wel al tien à twaalf jaar geleden, maar toen viel het allemaal wel mee bij hem. Hij deed geen extreem gekke dingen. Maar hij is nogal extravagant en doen allemaal dingen die wel een onsje minder mogen. Ik denk wel dat hij intelligent is, maar hij komt natuurlijk niet zo leuk over als Denzel Dumfries."

"Dumfries vind ik een hele leuke, open... Daar kijk ik gewoon graag naar", reageert Gijp. "Aké kijk ik graag naar, Brobbey kijk ik graag naar, Gakpo kijk ik graag naar, maar je hebt er ook een paar waar ik mijn twijfels bij heb. Daar is Memphis d'r één van en daar is Noa Lang er ook één van. Dan vraag ik me af of het bij hen wel lekker loopt bovenin."

Lees meer:
0 reacties