Gijp betuigt spijt: "Werd daardoor bij PSV met de nek aangekeken"

Rene van der Gijp in De Kuip
Rene van der Gijp in De Kuip Foto: © Pro Shots

René van der Gijp heeft in de uitzending van Vandaag Inside aangegeven spijt te hebben van hoe hij met voormalig PSV-verdediger Stanislav Manolev is omgegaan. De analist geeft aan dat hij dit te lang heeft doorgezet en er spijt van heeft.

"Manolevje, ja...", reageert Van der Gijp op het nieuws omtrent het stoppen van oud-PSV'er Stanislav Manolev. "Ik moet zeggen dat dat het enige is in mijn tv-carrière waar ik een beetje spijt van heb. Dat heb ik iets te lang doorgezet. Ik had zelf dat idee niet, maar ik kreeg het in de gaten toen ik een keer bij PSV was hoe erg de mensen dat vonden."

"Ik werd daar toen echt met de nek aangekeken door iedereen", vervolgt Van der Gijp. "Toen dacht ik wel van: dat heeft toch wel een bepaalde impact gemaakt. Ik heb dat maar een maand of 4 à 6 gedaan. Ik werd daar trouwens ook wel een beetje gek mee gemaakt. Als ik bij de slager kwam, vroegen de mensen al van: ga je nog een Manolevje doen?"

"Het was natuurlijk niet een geweldenaar, maar hij was altijd wel bezig en in de weer. De mensen zeiden dan altijd dat hij zijn stinkende best doet, ja. Maar hij heeft er echt mee gezeten. Bij uitwedstrijden gingen ze al joelen als hij ook maar net aan de bal kwam. Hij gaat nu rechtsbacks coachen, hoe voorzetten te geven", besluit Van der Gijp met een glimlach.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Emmen -
za 13 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
PSV -
za 20 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
12 NEC 0 0 0
13 PSV 0 0 0
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
Bekijk de hele stand